Daca va aflati in situatia in care ati cumparat. Un apartament vechi sau unul nou in varianta alba in Chisinau sigur aveti nevoie de o reparatie. Echipa noastra va pune la dispozitie lucrari de reparatie apartamente Chisinau cum  ar fi. Decopertat pereti, demolat pereti, decopertat gresie, decopertat faianta, decopertat parchet. gletuit pereti tavane, zugraveli pereti tavane aplicat tapet. Montaj rigips, montaj parchet/laminat, parchet masiv, schimbat instalatii electrice, instalatii sanitare, instalatii de scurgere, instalatii termice, montaj centrale. Dispunem de o dotare tehnica de ultima generatie si personal calificat pentru fiecare categorie de lucrari.

Reparatia apartamentelor

Reparatia apartamentelor va poate da foarte multe batai de cap daca stati sa alergati dupa tot felul de meseriasi. Cu putina expeienta in domeniu. Echipa noastra inainte, de toate are consultanti specializati in toare operatiile care pot fi executate intr-un apartament. precum si meseriasi. Care acopera tot domeniul de activitate de la electricieni, instalatori, zugravi Faiantari, parchetari, precum si distribuitori de materiale foarte avantajosi ca pret.

Consultati un specialist!

Reparatia apartamentelor este o actiune destul de complicata, insa daca sunt respectate anumite reguli, lucrurile pot decurge mult mai usor. Este bine ca atunci cand intentionati sa faceti reparatie sa consultati un specialist in reparatii apartamente Chisinau. Sfaturile lui va pot ajuta sa imbunatatiti calitatea si durata de viata a reparatiei. Lucrand cu materiale diferite, vazand si executand multe lucrari. specialistul va poate oferi idei in privinta finisajelor si materialelor si poate stabili un raport bun calitate-pret.

Preturi reparatii apartamente Chisinau

Fiecare proprietar isi doreste ca reparatia apartamentelor sa fie pe termen lung. iar acest lucru depinde atat de calitatea materialelor folosite., cat si de calitatea executiei. Daca v-ati decis sa faceti reparatie in apartamente, atunci cu siguranta dispuneti de un buget estimativ.
Pretul de reparatie al unui apartament in Chisinau depinde de foarte multi factori, precum:
– calitatea materialelor;
– tipul de finisaje, tipul de lucrari;
– suprafata apartamentului;
– starea apartamentului inainte de reparatie. Daca doriti sa schimbati instalatiile electrice, sanitare, sa inlocuiti usile si ferestrele, atunci costurile vor creste semnificativ. reparatie apartamente Chisinau poate implica si alte cheltuieli, este bine sa aveti o suma de bani pentru acoperirea cheltuielilor neprevazute.
Manopera pentru reparatie apartamente Chisinau, poate varia, de asemenea, in functie de factorii prezentati mai sus. Dupa masurarea suprafetelor sau intocmirea unui plan, se poate efectua un deviz. care cuprinde fiecare operatiune in parte si tarifele percepute pentru manopera.  

Garantam:  Cel mai bun pret! Garantie lucrare!

Contactati-ne acum:  062010001

Vezi lucrarile noastre

Urmaneste-ne pe facebook